Profi Építész Kft.

Mivel mindenkinek különböző igényeket kell kielégíteni egy ház tervezése, illetve kivitelezése során, így nincs két egyforma ház. Ezáltal minden egyes házra külön tételes árajánlat készül, az adott igényeknek és műszaki feltételeknek megfelelően.

Amennyiben Ön pontos árat szeretne megtudni az építendő házról, úgy kérem vegye fel velünk a kapcsolatot (kattintson ide elérhetőségeinkért). Az alábbiakban ismertetett folyamatokkal számolhat az a kedves ügyfél, aki úgy dönt, hogy minket bíz meg otthona megtervezésével és vagy kivitelezésével. Megbízást követően megkezdődik a tervezés.

Először a Megrendelő igényeinek ismertetése után (pl. szobák száma, egy vagy kétgenerációs ház stb.) vázlattervek, sémák készülnek. Többszöri egymást követő egyeztetések után kialakul a megtervezett épület a megrendelő igényeihez, életmódjához igazodva, melyről elkészítjük az engedélyezési tervdokumentációt. Amennyiben a megrendelő igényli a tervdokumentáció összetétele ill., engedélyeztetése előtt árajánlat készül a megtervezett házról. Mindezek után, ha szükséges módosításokat végzünk a terveken. Ezt követően a szakhatóságoknál engedélyeztetett dokumentáció alapján a kivitelezéssel kapcsolatos feltételek megbeszélése után a vállalkozási szerződés megkötésére kerül sor. A kivitelezés megkezdődik és a szerződésben meghatározott készültségi fokban, határidőre elkészül az épület.

Masterplast

Rockwool

Rigips

Weber

Murexin

Lasselsberger-Knauf

Austrotherm

Tondach